Menu

Chinese Food Receipes

வெஜ் நூடுல்ஸ் - Veg Noodles
சிக்கன் நூடுல்ஸ் - Chicken noodles
முட்டை நூடுல்ஸ் - Egg Noodles
மீன் நூடுல்ஸ் - Fish Noodles
இறால் நூடுல்ஸ் - Prawn Noodles
வெஜ் ரைஸ் - Veg rice
இறால் ரைஸ் - Prawn rice
மீன் ரைஸ் - Fish rice
முட்டை ரைஸ் - Egg rice

Tandoori Chicken

சிக்கன் தந்தூரி 1 - Chicken tandoori
சிக்கன் தந்தூரி 1/2 - Chicken tandoori 1/2
சிக்கன் தந்தூரி 1/4 - Chicken tandoori 1/4

Grill Chicken

சிக்கன் கிரில்1 - Chicken Grill 1
சிக்கன் கிரில்1/2 - Chicken Grill 1/2
சிக்கன் கிரில் 1/4 - Chicken Grill 1/4

Meals Variety

சாப்பாடு + மீன் குழம்பு ஒரு மீன் வறுவல் - Meal + Fish Curry + One Fried Fish
சாப்பாடு + சிக்கன் குழம்பு + சிக்கன் 65 (100 gm) - Meal + Chicken Curry + Chicken 65 - 100 gm)
சாப்பாடு + மீன் குழம்பு + சிக்கன் குழம்பு + மட்டன் குழம்பு - Meal + Fish Curry + Chicken Curry + Mutton Curry)

Fish Fry Variety

நண்டு வருவல் - Crab Fry
விள மீன் Emperor Fish
பாறை மீன் - Rock fish
சீலா மீன் - Barracuda Fish
கனவா மீன் - Cuttle fish
நெத்திலி மீன் - Anchovies
கிழங்கா மீன் - silver whiting
திருக்கை மீன் - Batoidea
சங்கரா மீன் - Pinked perch
மத்தி மீன் - Sardine Fish
ஜீலிபி மீன் - Jalebi fish
கிளி மீன் - Kilimeen
ஈரால் மீன் வருவல் - Prawn fry
மீன் போன்லஸ் - Boneless Fishals

Gravy Varity

முட்டை மசாலா (Egg Masala)
நண்டு கிரேவி (Crab Gravy)
செட்டிநாடு சிக்கன் (Chettinad Chicken)
பையன் சிக்கன் (Payyan Chicken)
ஈரால் கிரேவி (Eral Gravy)
கார்லிக் சிக்கன் (Garlic Chicken)
கவுண் கிரேவி (Kavun Gravy)
மட்டன்கிரேவி (Mutton Gravy)

Chicken Fry Variety

சிக்கன் 65 (100 gm) (Chicken 65 - 100 gm)
சிக்கன் சால்னா (100 gm) (Chicken Salna - 100 gm)
சிக்கன் விங்க்ஸ் (2 nos) (Chicken Wings - 2 pcs)
சிக்கன் லெக் பீஸ் (Chicken Leg Piece)
சிக்கன் கபாப் (Chicken Kabab)
சிக்கன் 65 போன்லஸ் (100gm) (Boneless Chicken 65 - 100 gm)
சிக்கன் வெறை (Chicken Fry)
சிக்கன் லாலிபாப் (3 nos) (Chicken Lollipop - 3 pcs)
சிக்கன் கேன்டியன் (Chicken Kandiyan)

Mutton Fry Variety

மட்டன் கடலை வறுவல் (Mutton Kadala Fry)
மட்டன் தோல் வறுவல் (Mutton Thol Fry)
மட்டன் தலசாக் கீரை வறுவல் (Mutton Thalasaak Keerai Fry
மட்டன் நல்லா வறுவல் (Mutton Nalla Fry)
மட்டன் ரசம் வறுவல் (Mutton Rasam Fry)

Evening Tiffen Variety

இட்லி - Idly
சில்லி இட்லி - Chilly Idly
முட்டை தோசை - Egg Dosa
தோசை - Dosa
பரோட்டா - Parotta
இடியப்பம் - Idiyappam
ஆப்பம் - Aappam
சிக்கன் தோசை - Chicken Dosa
கொத்து பரோட்டா - Kothu Parotta
சப்பாத்தி - Chappathi
முட்டை ஆப்பம் - Egg Aappam
இறால் தோசை - Prawn Dosa
சிக்கன் கொத்து பரோட்டா - Chicken Kothu
சில்லி இடியப்பம் - Chilly Idiyappam

3 Easy Steps

Checkout our easy work steps to follow

Which recipe will you choose at Mr. Meenkaran?

"Customers rave about our perfectly seasoned chicken fry and tender mutton dishes!”

Connect with our shop

Mr. Meenkaran for delicious non-veg dishes. Enjoy a seamless experience ordering your favorite meals!

Get your delivery

Mr. Meenkaran and enjoy our flavorful non-veg dishes right at your doorstep. Fresh, tasty, and hassle-free!.